De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Help mee als vrijwilliger tijdens de 3de editie van de 100km-run op 5 september!

Je hoeft niet zelf te lopen om één van de helden van de 100km-run te worden. Door de organisatie te ondersteunen als vrijwilliger, zorg je er immers voor dat er zoveel mogelijk geld naar kankeronderzoek gaat. Zo maak je als vrijwilliger ook mee het verschil!

Dus, wil jij samen met ons een succes maken van de 100km-run? Kijk dan hieronder waar en wanneer je kunt helpen en meld je aan. Na je registratie krijg je een bevestigingsmail. Midden augustus ontvang je van ons nog een e-mail over waar en wanneer we je precies verwachten. Houd er alvast rekening mee dat je je slechts voor één locatie kunt opgeven en dat je op eigen kracht naar deze locatie moet komen.

Denk er ook aan dat je als vrijwilliger moet kunnen aantonen dat je volledig bent gevaccineerd of dat je net een negatieve Covidtest aflegde. Vaccinatie is immers de meest effectieve manier om tijdens de 100km-run samen een coronaveilige omgeving te creëren. Kom op tegen Kanker zorgt uiteraard ook voor de nodige hygiënische maatregelen, zodat ook helpen als vrijwilliger voor iedereen aangenaam en veilig is. Heb je hier nog vragen over, neem dan gerust contact op via 100kmrun@komoptegenkanker.be.

Alvast heel erg bedankt voor je inzet!

Persoonlijke gegevens
Zonder +32, puntjes en streepjes! (Bv. 0478123456)
Ik wil me graag inzetten als vrijwilliger voor
Je kunt je inschrijven voor 2 shiften, maar zorg er voor dat de tijdstippen niet overlappen.
Bijna klaar!
Noteer ze hieronder.
Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.