De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Yellow Rabbits

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

6 teams
3515 EUR ingezameld
1 team kan starten
5 teams kunnen niet starten

Iedereen kan de wereld aan met één hand, zolang er maar iemand is die de andere vasthoudt.

Elk van ons weet wat het is om de hand vast te houden van een kankerpatiënt. We verloren een partner, een beste vriend, vertrouwde patiënten…

Ons team bestaat uit 24 enthousiaste joggers en 2 begeesterende mascottes die voor de vijfde maal de 100 km tegen kanker lopen voor deze dierbaren.

Maar vooral ook voor kankerpatiënten die -dankzij de financiële steun van Kom Op Tegen Kanker- meer kansen, nieuwe behandelingen of extra ondersteuning zullen krijgen in de toekomst.

Zonder jullie steun zal het ons niet lukken. We kunnen immers enkel mee lopen op 19 maart als we tegen eind februari als startgeld de som van 15.000 euro verzameld hebben. En daarvoor rekenen we op jullie.

Aan al wie ons zal helpen om op 19 maart kankerpatienten te steunen, een zeer dikke merci. 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340008888

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

23nov
23 november 2022 - 31 maart 2023
23nov
23 november 2022 - 31 maart 2023

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.