De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Team Kafé

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

2 teams
100 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Hallo! 

Wij zijn Team Kafé. Een bende van negen vrienden die elkaar kent via de Scouts uit Merchtem. Engagement en plezier zaten altijd al in ons bloed. Een combinatie die we met plezier inzetten voor deze nieuwe uitdaging. 

We zijn alle negen frequente recreatieve lopers en namen tijdens de coronacrisis geregeld deel aan looptrails. We kennen elk wel iemand die vecht tegen kanker of die de strijd helaas verloor. Wat maakt dat we enorm gemotiveerd zijn om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. 

Wij zullen jullie doorheen dit jaar allerlei zaken in thema Kafé aanbieden.  Een bakje troost op een moeilijke dag, een kleine gelukske van een koekje bij de koffie, een gezellig samenzijn op ons Kafé café en nog veel meer. 

Wil je ons steunen? Dan klinken we daar graag een tasje Kafé op! 

Lieve groeten, Team Kafé! 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340111952

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

01jul
01 juli 2022 - 01 maart 2023

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.