De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Siemens Electric Runners

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

2 teams
0 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

We will do it again!  Nadat we de voorbije twee jaren al met drie teams aan de 100km-run deelgenomen hadden, komen we ook dit jaar weer met drie teams aan de start: Wouter, Tom, Alain, Simon, Johan, Rafael, Cihan, Thomas, Jonas, Arthur, Jens en Rebecca zijn twaalf collega’s die de afgelopen jaren al aan meerdere loopwedstrijden hebben deelgenomen, zowel individueel als in teamverband.

De 100km-run voor Kom op tegen Kanker is een supertoffe manier om onze hobby te verbinden met een goed doel.

Allemaal zijn we de laatste jaren wel eens met kanker geconfronteerd, ofwel in ons privéleven, ofwel bij enkele collega’s. Dit zorgt voor een nog grotere motivatie om het onderzoek tegen kanker te steunen en ons steentje bij te dragen om kanker te bestrijden.

Bij het organiseren van onze verschillende acties worden we ondersteund door onze enthousiaste collega’s Nadia en Louis.

We rekenen er dan ook op dat jullie ons team, maar vooral de strijd tegen kanker mee zullen ondersteunen.

Hoe je dit kunt doen? Wel, door jullie deelname aan onze acties of door een bijdrage te storten op de onderstaande rekening.

Alvast bedankt!

De Siemens Electric Runners

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340008686

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.