De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Run for family

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
420 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Wij lopen dit jaar mee met de 100km Run van Kom op tegen Kanker.

We gaan de sportieve uitdaging aan om samen als team 100 km te lopen.

Iedereen van ons is al eens in aanraking gekomen met kanker in zijn omgeving, bij familieleden, bij vrienden, bij collega's. Het laat je niet los en kan op ieder moment bij iedereen opduiken.

We kunnen deze vreselijke ziekte niet uit de wereld helpen. Wel kunnen we een financiële bijdrage leveren om wetenschappelijke onderzoek en patiënten tijdens hun behandeling te ondersteunen.

Met jullie, onze supporters, wordt de kans op slagen zeker groot!

Help ons het Kom op tegen Kanker-spaarpotje aan te dikken en wij beloven onze stinkende best te doen op de run!

In de komende dagen, weken en maanden zullen we hiervoor een aantal acties organiseren die op deze pagina voorgesteld worden.

 

Tot op de run.

Koen, Jeroen, Matthias en Karen

Volg dit team

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340099727

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

08nov
08 november 2021 - 24 december 2021

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.