De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

RevAZ

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
488 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Beste sympathisant ,

De RevAZ runners is een team van 4 enthousiaste collega’s die de uitdaging hebben aangegaan om deel te nemen aan de 3de editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker.

Dit gebeuren zal plaatsvinden op zondag 22 maart 2020 te Knokke-Heist.

Helinton (31 jaar / 40 km), Louis (36 jaar / 30 km), Jan (55 jaar / 20 km) en Dirk (66 jaar / 10 km) zullen hun uiterste best doen, na een trainingsperiode van zweet, blaren en echt afzien, om dit succesvol uit te lopen. 

Maar, om te mogen starten, hebben we enige financiële ondersteuning nodig, waardoor we zo vrij zijn ons tot jou te richten . 

Elke donatie is welkom!

 

Met sportieve groeten en oprechte dank!

 

de RevAZ runners   

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340069920

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.