De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

KFC Lennik voor Kom op Tegen Kanker

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
2525 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Zoals een voetbalclub alle spelers tot één goed team probeert te verenigen, proberen wij dat stapje verder te gaan zodat onze kinderen een mooie, zorgeloze toekomst krijgen. Daarom komen wij voor het tweede jaar samen om iedereen een toekomst te geven. Een toekomst waar onze kinderen zich niet hoeven af te vragen wat deze vreselijke ziekte teweegbrengt! Een toekomst waarin kanker nog een schim is van zichzelf! Want dit is waar we voor leven uiteindelijk: een goede gezondheid voor onszelf, voor onze kinderen, voor onze naasten, voor onze vrienden. Indien we de 2500 euro halen, zal er een team - ons team - het beste van zichzelf mogen geven om terug een stapje dichter te komen bij dit doel. Dit is de enige en zeker te behalen voorwaarde.

Wij danken jullie nu al van harte voor jullie steun en bijdrage! Voor ons is het een droom om mee te doen, maar de grootste droom is een overwinning van deze ziekte door al jullie bijdragen!

Tommy, Senne, Andy en Bart.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340034251

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.