De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

DCA Family Runners

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
7805 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Bij DCA dragen we mensen een warm hart toe. Zowel op als naast de werkvloer. Dat mag je best letterlijk nemen! Naast de talrijke inspanningen voor het verhogen van het welzijn van onze eigen werknemers, geloven we namelijk sterk dat we via kwalitatieve en proactieve samenwerkingen met de juiste organisaties, ook buiten de bouwsector, een positieve impact kunnen uitoefenen. Binnen die warme gedachte steunen we Cliniclowns en Think-Pink alvast met een jaarlijkse bijdrage en tal van andere initiatieven die we samen organiseren. Daarnaast zetten we ons regelmatig in voor een extra actie, zoals nu voor Kom op tegen Kanker!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor DCA ons netwerk en slagkracht inzetten om het welzijn van specifieke doelgroepen te verhogen. Daarbinnen past voor ons ook het ontdekken en kwalitatief begeleiden van talent.

Eén van de extra acties die we in 2020 ondersteunen is de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. We verschijnen met één team aan de start in Koksijde. Op dit moment organiseren we dan ook volop verschillende acties om het nodige startbedrag te verzamelen. 

 • Team 1
  • Kris Grietens 10 km
  • Kevin Sas 20 km
  • Livio De Vos 30 km
  • Rob Horemans 40 km

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

 • online een gift te doen via de knop hierboven.
 • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340074162

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.