De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Coffee and run

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

2 teams
2534 EUR ingezameld
1 team kan starten
1 team kan niet starten

Op 22 maart 2020 loopt het Coffee and Run-team de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. De aangrijpende verhalen van de afgelopen twee edities en de vele mensen die met deze ziekte geconfronteerd worden, geven ons opnieuw de motivatie om kanker de wereld uit te lopen. En deze keer zijn we niet met één, maar met twee teams!

TEAM 1

Ik ben Peter (56), ik woon in Bree, ben getrouwd en vader van vier kinderen. Ik ben lid van de JEM (jogging- en marathonclub) en ga graag wandelen/lopen met mijn hond. Ik heb een zus verloren aan kanker en enkele jaren geleden kreeg mijn vrouw borstkanker. Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen aan dit mooie doel.

Lins (34) loopt 30 km. 

Ik ben Kristel (39) en ik woon in Kinrooi. Enkele jaren geleden begon ik met lopen, ik doe het nog steeds niet graag. Dit is echter niet te vergelijken met de strijd die mensen met kanker moeten aangaan. Om deze mensen te steunen, wil ik graag mijn beste beentje voorzetten en 20 km lopen.

Ik ben Anne (31) en voor het derde jaar op rij wil ik samen met team Coffee and run kanker de wereld uitlopen. We kennen allemaal wel iemand die geconfronteerd werd met kanker. Om het onderzoek naar deze vreselijke ziekte te steunen lopen we op 22 maart met 2 teams na 100 km over de finish. In mijn voorbereiding op de 100km-run zie ik soms een beetje af, maar dat is niks in vergelijking met iemand die de strijd tegen kanker moet aangaan.

TEAM 2

Ik ben Kim (37) en een van de weinigen die nooit echt van dichtbij afscheid heeft moeten nemen van mensen ten gevolge van kanker. Wel ben ik afgelopen editie serieus overweldigd door alle verhalen en emoties van andere deelnemers en toeschouwers. Lopen is mijn hobby, dus waarom die hobby niet combineren en lopen voor een goed doel en al die mensen die niet (meer) kunnen lopen? Met plezier loop ik de 40 km, wetende dat vele andere mensen en langere strijd tegen kanker aangaan.

Ik ben Christophe (34), getrouwd en trotse papa van twee kindjes. Ik ben helaas verschillende keren geconfronteerd geweest met kanker in de nabije familie. De ene keer met een betere afloop dan de andere. Het is een ziekte die je niemand toewenst en ik wil dan ook graag mijn steentje bijdragen aan dit goede doel. Ik neem met plezier de 30 km voor mijn rekening op 22 maart. Laten we samen kanker de wereld uit lopen!

Ik ben Nele (38) en als zelfverklaarde coffee & running addict loop ik voor het eerst mee met een van de twee Coffee and run-teams. Elke dag mag ik ‘mijn pollekes kussen’ dat ik nog niet van dichtbij geconfronteerd werd met deze vreselijke ziekte. Op 22 maart bind ik mijn loopschoenen aan voor een loopje van 20 km. Maar zeg nu zelf, wat is die afstand in vergelijking met een maanden- of zelfs jarenlange strijd tegen kanker? En met een beetje steun van jullie kunnen we die strijd blijven aangaan en wie weet ooit de oorlog winnen.

Mijn naam is Ben (35) en 14 jaar geleden is mijn papa gestorven aan kanker. Ook andere familieleden werden getroffen door deze ziekte. We kunnen niet genoeg ons best doen om projecten zoals de 100km-run te steunen. Samen met de andere teamleden gaan we een mooi bedrag van 5000 euro proberen in te zamelen om kanker uit de wereld te helpen.

Wil jij ons steunen? Dat kan door een financiële bijdrage op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker: BE56 7360 3575 6688 met de vermelding 'GIFT' en de negencijferige code van ons team 340019194. Vanaf 40 euro is je gift fiscaal aftrekbaar.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340019194

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.