De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Word lid van onze club op Strava

26.10.2022

Deelnemers aan de 100km-run zijn geen gewone lopers. Ze zijn een ras apart. En ze verdienen dan ook een aparte club. Heb je een account op Strava (gratis of premium), of ben je van plan om er een aan te maken? Word dan zeker lid van onze nieuwe club van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Lees meer

 

Een mededeelnemer in je buurt om mee te trainen, nieuwe routes ontdekken, praktische vragen stellen in de discussies, een oproep doen om samen te gaan trainen ... het kan allemaal in deze club! Volg daarnaast ook de prestaties en de voorbereiding van andere deelnemers aan de 100km-run voor Kom op tegen Kanker.

En steek zelf dat extra tandje bij zodat je topfit aan de start verschijnt op 19 maart. Word lid!  

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.