De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Giften tot 60 % aftrekbaar

01.07.2020

Giften van familie, vrienden, collega’s, lokale bedrijven of organisaties kunnen je al een heel eind op weg helpen bij het inzamelen van je startgeld voor de 100km-run. Giften vanaf 40 euro per jaar zijn nu bovendien tot 60 % fiscaal aftrekbaar. Zo kost een gift van 40 euro je dus maar 16 euro, want je krijgt 24 euro terug. Lees meer.

Normaal zijn giften tot 45 % aftrekbaar, maar omwille van de coronatijden en de impact op vzw's, wil de overheid vrijgevigheid extra stimuleren door de belastingvermindering voor giften in 2020 op te trekken tot 60 %. Meer info over de voorwaarden vind je hier.

Er zijn ook een heleboel andere en originele manieren om het coronavirus buitenspel te zetten en toch leuke acties te organiseren om je startgeld bijeen te krijgen. Wij lijsten hier alvast verschillende mogelijkheden op om de komende maanden volop te gaan voor coronaproof actievoeren.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.