De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Gezocht: enthousiaste vrijwilligers

21.01.2022

Je hoeft niet zelf te lopen om één van de helden van de 100km-run te worden. Als vrijwilliger ben je op 20 maart even waardevol!  Door de organisatie te ondersteunen als vrijwilliger - door bijvoorbeeld de lopers te bevoorraden, de catering te bemannen of mee medailles uit te delen - steun je het kankeronderzoek zonder een km te lopen ;-). Zo maak je dus als vrijwilliger ook het verschil. Dus ben jij of ken jij iemand die mee een succes wil maken van de vierde editie van de 100km-run? Aanmelden als vrijwilliger kan via dit formulier

 

 

Nog niet overtuigd? Bekijk onderstaande video van vorige editie. De hartelijke sfeer onder de vrijwilligers trekt je vast en zeker over de streep.

 

 

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.