De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Een virtuele kick-off op maandag 13 februari

17.01.2023

Nog twee maanden en het is zover: dan gaat de vijfde editie van de 100km-run van start in Deinze! Wij kijken er alvast héél erg naar uit, hopelijk jij ook. We kunnen ons voorstellen dat je nog heel wat praktische vragen hebt. Hoe ziet het parcours eruit? Waar kunnen je supporters terecht? Dat en nog veel meer kom je heel snel te weten tijdens een virtuele kick-off op maandag 13 februari om 20 uur.

We organiseren een live webinar en nodigen een aantal gasten uit die elk op hun beurt alles wat je moet weten over komende editie van de 100km-run uit de doeken zullen doen. Bovendien zul je via een chatfunctie vragen kunnen stellen die wij live beantwoorden. Het enige dat jij moet doen is je op maandagavond comfortabel in je zetel installeren en je om 20 uur paraat zetten. Dit infomoment zal ongeveer een uurtje in beslag nemen.

Om de virtuele kick-off bij te wonen moet je je op voorhand registreren. Alle titularissen kregen hiervoor een mailtje. Niet ontvangen? Contacteer ons dan even via 100kmrun@komoptegenkanker.be

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.