De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Foto's en filmpjes

Er zijn verschillende fotografen en cameraploegen actief tijdens de 100km-run. Het beeldmateriaal wordt achteraf ter beschikking gesteld via de website. Houd ook zeker de Facebook- en Instagrampagina en de nieuwsbrief van de 100km-run in de gaten.

Je kunt ook zelf fijne beelden maken tijdens de 100km-run. Deel je je foto's op sociale media, vergeet dan niet #de100kmrun te gebruiken. Dan verschijnen ze misschien ook wel op de grote schermen op de eventsite.

Tot slot nog even een dienstmededeling in het kader van de privacy: tijdens het evenement worden foto- en video-opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.