De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

De 100km-run voor organisaties

Werk je bij een organisatie of een bedrijf en wil je iets doen voor het goede doel? Lees dan zeker verder. Deel uitmaken van de 100km-run als organisatie kan namelijk op verschillende manieren. 

Zet acties op en vaardig een team af voor je organisatie

Een unieke teambuilding die verder reikt dan de dag zelf. Een team inschrijven betekent niet alleen een sportieve uitdaging voor de lopers, maar ook een totaalbeleving voor de hele organisatie.
Steek de koppen samen om het benodigde startgeld in te zamelen, mee de acties op te zetten, je team zoveel mogelijk zichtbaarheid te geven... De voorbereiding is al een beleving op zich, de sportieve prestatie is de kers op de taart!

Bovendien word je bijgestaan door een lokale districtscoördinator. Inspiratie nodig voor een actie? Hulp nodig bij het opzetten van een goede structuur voor je actie of bij het financiële aspect ervan? Zij staan je met raad en daad bij.

 

 

Vorm samen met je collega's een vrijwilligersploeg

Geen sportievelingen binnen je organisatie, maar wel veel motivatie om iets te doen voor het goede doel? Help dan mee als vrijwilliger! Zonder vrijwilligers kunnen we geen 100km-run realiseren, elk helpend handje is dus meer dan welkom. Steun op deze manier de strijd tegen kanker en toon zo aan je klanten en leveranciers dat jouw organisatie zich inzet voor het goede doel.

 

 

 

 

Word sponsor van de 100km-run

De organisatie van de 100km-run is geen sinecure. Een goed verloop is alleen maar mogelijk dankzij de steun van sponsors. Hiervoor zijn we steeds vragende partij. Ben je als organisatie geïnteresseerd om dit unieke loopevenement ten voordele van kankeronderzoek mee te ondersteunen, als campagnesponsor of als logistieke sponsor, en zo mee de strijd tegen kanker aan te gaan? Bied je diensten of producten aan of kun je financieel steunen? Wij horen het graag. Aarzel niet om ons te contacteren!

Tim Van Werde
Districtscoördinator provincie Limburg & B2B
tim.vanwerde@komoptegenkanker.be

 

 

 

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.