De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Verkoop handgemaakte deco artikels

01 september 2022 01 februari 2023

Om in maart 2023 te mogen starten worden volgende handgemaakte deco items verkocht. Zo help jij niet alleen ons team een stap dichter bij de start maar steun je ook Kom op tegen Kanker! Want van elk verkocht artikel gaat de opbrengst naar Kom op tegen Kanker (€ 2,5 per artikel gaat naar de aankoop van materialen). 

Alle items zijn handgemaakt met Jesmonite. Het materiaal bevat geen giftige componenten zoals epoxy en is VOS vrij. Door het handmatige proces kunnen er kleine luchtbellen ontstaan. Dit is echter de charme van het product en zorgt ervoor dat elk item uniek is.

Staat je gewenste kleur of dergelijke er niet tussen? Laat ons dit dan even weten en we kijken hoe we je verder kunnen helpen. 

Wil jij graag iets bestellen? Klik dan op volgend bestelformulier:

Bestelformulier

Ze worden stuk voor stuk met veel liefde voor je klaar gemaakt! 

Alvast bedankt voor je steun!

Anouk, Els, Sofie en Dorien 

 

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.