De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Team Framilia verkoopt Champagne

01 november 2021 30 november 2021

Bubbels tegen Kanker

Op zondag 20 maart 2022 is het weer zover, voor de derde maal al. Dan lopen wij de 100km-run ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. In dat kader zamelen we geld in voor kankeronderzoek door de verkoop van champagne.

We bieden 2 soorten champagne aan, beide Grand Cru's, die we gekozen hebben na een grondige prospectie in de Champagne. We verkopen deze topchampagnes aan zeer scherpe prijzen!

Steun het goede doel! En drink er een lekker glas champagne op! Bestel nu!! Dan heb je ruim voor Kerstmis en Nieuwjaar een heel goede champagne in huis. We werken dit jaar met een quotum: zodra we 320 flessen bereiken, sluiten we de bestellingen af. Kwestie van het aantal ritjes naar de Champagne te beperken... Wacht dus niet te lang om te bestellen! (Bestel zeker vóór 1 december.)

Hoe bestellen? Via het bestelformulier dat je hier vindt: bestelformulier Je vindt er ook alle uitleg over de champagnes die we verkopen.

Alvast bedankt voor de steun!

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.