De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

2500 euro inzamelen? Makkelijker dan je denkt!

Met je deelname aan de 100km-run voor Kom op tegen Kanker steun je met een bedrag van 2500 euro rechtstreeks de strijd tegen kanker. Laat je door dat bedrag zeker niet afschrikken. Honderden teams hebben afgelopen edities zonder problemen 2500 euro en meer ingezameld. Jij kunt het dus zeker ook. Bovendien staan wij jou en je team bij met raad en daad, met ideeën en hulpmiddelen.

Inspiratie

Neem zeker eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Daar vind je een overzicht met onder andere succesformules en creatieve acties die in het verleden werden opgezet. Misschien zit er een ideetje bij voor jou? Originaliteit is natuurlijk geen vereiste. De eenvoudigste acties zijn soms de meest lucratieve: een eetfestijn, een fuif, een wafelbak … kunnen al heel wat geld in het laatje brengen.

Daarnaast kan sponsorgeld van familie, vrienden, collega’s, lokale bedrijven of organisaties je ook al een heel eind op weg zetten. Spreek hun goed hart aan en ze helpen je zeker. Giften vanaf 40 euro per jaar zijn bovendien voor 45 % fiscaal aftrekbaar. Zo kost een gift van 40 euro je maar 22 euro, want je krijgt 18 euro terug. Meer info over de voorwaarden vind je hier.

Professioneel materiaal

Kom op tegen Kanker stelt gratis promotiemateriaal ter beschikking van officiële actievoerders. Je krijgt er toegang toe eens je team geregistreerd is. Maak er zeker gebruik van, want het opent makkelijker deuren … en portemonnees. We hebben officiële affiches en flyers met een blanco ruimte waarop je je actie kunt aankondigen. Er zijn voorgedrukte overschrijvingsformulieren. Je krijgt gratis het logo van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker in digitaal formaat. Je kunt je actie op onze site kenbaar maken voor heel Vlaanderen. Mensen kunnen online storten voor je team ...

Op deze website krijg je ook een eigen teampagina, waarop je je team kunt voorstellen en waarop mensen rechtstreeks je team kunnen sponsoren. Via je teampagina kun je ook je inzamelacties bekendmaken. Die komen automatisch in de actiekalender. Zowel team- als actiepagina's kunnen makkelijk gedeeld worden op sociale media.

Wij staan voor je klaar

Ben je toch nog op zoek naar inspiratie voor een actie? Of heb je een superidee, maar wil je het toch nog even aftoetsen? Of zoek je gewoon hulp bij het opzetten van een goede structuur voor je actie of bij het financiële aspect ervan? Onze districtscoördinatoren staan klaar om je te ondersteunen. Neem dan contact op met onze mensen via 02 227 69 60, 100kmrun@komoptegenkanker.be of het contactformulier.

Onze districtscoördinatoren:


Karen Dobbé

Karen Dobbé
karen.dobbe@komoptegenkanker.be

Regio Antwerpen

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Hilde Neven
hilde.neven@komoptegenkanker.be

Regio Mechelen-Geel-Aarschot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fabienne Vanhee
fabienne.vanhee@komoptegenkanker.be

Provincie West-Vlaanderen

Tim van Werde
tim.vanwerde@komoptegenkanker.be

Provincie Limburg

 

Mireille Van Ransbeek

Mireille Van Ransbeeck
mireille.vanransbeeck@komoptegenkanker.be

Provincie Vlaams-Brabant

Karolien Devos
karolien.devos@komoptegenkanker.be

Provincie Oost-Vlaanderen

 

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.