De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Help mee als vrijwilliger tijdens de vijfde editie van de 100km-run!

Wil jij op 19 maart 2023 in Deinze graag helpen om van de vijfde 100km-run een groot succes te maken? Top! Als vrijwilliger ben je immers even onmisbaar als de lopers zelf. Want door te helpen tijdens het evenement, zorg je er mee voor dat er zoveel mogelijk geld naar kankeronderzoek gaat. Zo maak je dus rechtstreeks mee het verschil!

Opgelet: om te vrijwilligen op events voor Kom op tegen Kanker moet je minstens 16 jaar oud zijn. Ben je jonger dan 16 jaar en wil je toch je handen uit de mouwen steken? Zorg dan dat je vergezeld bent van een volwassene en contacteer ons via 100kmrun@komoptegenkanker.be.

zonder punten of spaties
Komop is het gratis communitymagazine voor actievoerders, vrijwilligers en medewerkers van Kom op tegen Kanker.
Adres

Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.