De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Word jij de 40km-loper in het team van meters Katrien en Lauren?

Fijn dat je interesse hebt in de 100km-run voor Kom op tegen Kanker! Ambassadeurs Katrien de Ruysscher en Lauren Müller hebben er ook héél veel zin in, maar zijn op zoek naar een vierde teamlid. Zelf nemen ze de 30 km en de 20 km op zich, vriendin Roxanne doet de 10 km, maar ze zoeken nog iemand die de 40 km voor zijn of haar rekening wilt nemen.

Ben je het gewend om marathons te lopen of ben je gewoon super sportief? Wil je een fysieke inspanning doen om kankerpatiënten een hart onder de riem te steken en er mee voor zorgen dat kankeronderzoek een stevige boost krijgt? Dan ben jij misschien de persoon die ze zoeken! Je kunt je aanmelden tot woensdag 3 november om middernacht. Onze redactie maakt een eerste selectie, Katrien en Lauren krijgen de eindbeslissing. Halfweg november maken we bekend wie het is geworden.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.