De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wissel lopers

Dit is de info zoals die gold voor 1 juni. Wijzigingen zijn mogelijk.

Kom je aan de start met andere teamleden dan je oorspronkelijk had doorgegeven? Laat dat dan hier zeker weten. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat ook de nieuwe lopers verzekerd zijn.

De startpakketten voor de teams werden jammer genoeg wel al gemaakt in aanloop naar 22 maart, waardoor de nieuwe teamleden misschien geen T-shirt in de juiste maat in het pakket terugvinden. Daarom wordt er naast de aanmeldbalie ook een ruilbalie voorzien. Daar kunnen lopers mogelijk een T-shirt in hun maat ophalen. We doen ons uiterste best om voor iedereen nog de geschikte maat te vinden, maar kunnen niets garanderen.

Aan de ruilbalie zijn ook een aantal blanco startnummers beschikbaar. Geef aan het teamlead dat het startpakket ophaalt dus zeker door of er een T-shirt of startnummer moet worden geruild.

Moet je team kort voor de start nog een ongeplande loperswissel doorvoeren? Geef dat dan door bij het ophalen van het startpakket op zondag (Pinksteren) tussen 14u en 19u of op pinkstermaandag tussen 7.30 en 9.30 uur. Breng zeker de identiteitskaart mee van de loper die invalt.

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.