De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Vraag je plaatje aan

Ook dit jaar zorgt een DJ van KPMG mee voor sfeer langs het parcours door je favoriete plaatjes te draaien. Lopers en supporters krijgen de kans om hun favoriete powerplaatjes op voorhand aan te vragen. Ofwel:

  • Door onderstaand formulier in te vullen. Als je het formulier invult, ga je ermee akkoord dat de DJ's van dienst je antwoorden mogen gebruiken bij het omroepen van het muzieknummer. Ook op het event zelf zul je via een QR-code het formulier kunnen invullen.  
  • Ofwel door op de dag zelf een kaartje in te vullen en te droppen in een collectebus. De teams krijgen dit kaartje in hun startpakket, supporters kunnen een kaartje halen en invullen in de supporterszone. 

 

Dus, krijgen jouw loopbenen een extra boost door het horen van dat ene nummer? Of wil je een liedje aanvragen om je teamgenoot te verrassen? Alle opzwepende, swingende en motiverende verzoeknummers zijn welkom! 

Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.