De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Verzekering

Kom op tegen Kanker verzekert de geregistreerde lopers (tot de dag waarop ze 70 jaar worden) van de 100km-run voor lichamelijke schade van bij hun vertrek tot hun aankomst terug thuis, en zolang de wegcode gerespecteerd wordt. Ben je ouder dan 70 jaar en wil je toch graag deelnemen, dan kan dit op eigen risico.

Ook alle vrijwilligers en medewerkers van Kom op tegen Kanker zijn tijdens de 100km-run verzekerd voor lichamelijk letsel en schade aan derden (burgerlijke aansprakelijkheid).

In geval van een ongeval kun je langsgaan bij de EHBO-stand op de site, en/of de nodige documenten ophalen aan de registratiebalie (tot 9.30u) of aan de infostand.

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.