De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Veiligheid

De 100km-run wordt gelopen op een open parcours. Het is dus belangrijk dat deelnemers zich aan de verkeersregels houden en waar mogelijk op fiets- en voetpaden lopen.

De politie en seingevers zetten zich in om ervoor te zorgen dat de lopers zo vaak en veilig mogelijk zonder onderbreking kunnen blijven lopen.

Om de veiligheid van de lopers te garanderen, is het niet mogelijk om de lopers met de fiets te volgen op het parcours.
Natuurlijk lopen veel deelnemers voor iemand of meerdere mensen in het bijzonder. Het is dan ook logisch dat je als loper deze mensen zoveel mogelijk bij de 100km-run wil betrekken en een hart onder de riem wil steken. Door het grote aantal lopers is het jammer genoeg toch niet mogelijk om deze mensen ook mee over de eindmeet te laten lopen. Na de finish kunnen jullie elkaar wel vinden in het supportersdorp en daar samen verder genieten van de geweldige prestatie en de fijne dag!

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.