De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Tracking

De borstnummers van de 40km-lopers bevatten een chip zodat ze te volgen zijn via het tracking platform. Doorheen het parcours zijn er verschillende meetpunten waar timingmatten zullen registreren wanneer een loper over dit bepaalde punt loopt. Op die manier kunnen supporters en teamgenoten op de kaart meevolgen waar de lopers zich bevinden. Er wordt ook een inschatting gemaakt van wanneer het team het volgende punt zal bereiken, zodat supporters hen ook daar op tijd kunnen opwachten.

Surf op 20 maart naar de startpagina, waar je de link naar het tracking platform vindt. Je vindt het juiste team door de teamnaam of het teamnummer in de zoekbalk in te vullen. 

Niet helemaal duidelijk hoe het platform werkt? Hieronder leggen we je het in 5 stappen uit.

 

    

 

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.