De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zuppa-le-Zoute

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
4365 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Hallo,

Sven Grooten, Goedele Fransen, Sam Granata en Anne Somers lopen samen de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Omdat we vroeg of laat - van ver of van dichtbij - allemaal wel geconfronteerd worden met deze ziekte willen wij graag ons beste beentje voorzetten. Om te kunnen starten, moeten we minimaal 2500 euro inzamelen. 

Jullie giften zijn dus meer dan welkom. Deze kunnen rechtstreeks overgeschreven worden naar

Rekeningnummer          BE56 7360 3575 6688 

Naam                                Kom op tegen Kanker

Mededeling                     '340049207+ gift'

De mededeling onderaan de overschrijving is belangrijk. Giften vanaf 40 euro geven recht op een fiscaal attest, dat je rechtstreeks van Kom op tegen Kanker krijgt.

Of je kunt ook op de knop linksboven 'STEUN DIT TEAM' klikken en de stappen volgen om je bijdrage te storten.

Alvast onze oprechte dank voor jullie warme steun en financiële bijdrage. Zonder jullie halen we de eindmeet niet!

Sven, Goedele, Sam en Anne

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340049207

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.