De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zorgbedrijf Antwerpen

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
770 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Hallo,

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn zes collega’s van Zorgbedrijf Antwerpen die samen de uitdaging aangaan om de 100km-run te lopen op zondag 22 maart in Knokke-Heist.

Elk van ons kent wel iemand in zijn of haar omgeving die vecht tegen kanker of heeft misschien zelfs iemand verloren door deze vreselijke ziekte: een kind, een partner, een vriend(in), een (groot)ouder, een broer of zus, een collega …

Daarom willen wij ons beste beentje voorzetten voor de kankerpatiënten die - dankzij Kom op tegen Kanker -op betere behandelingen kunnen rekenen of zelfs helemaal kunnen genezen dankzij toekomstige doorbraken in het kankeronderzoek. 

Wij zijn alvast gestart met onze wekelijkse trainingen. Mogen wij rekenen op jouw bijdrage? Je kunt ons een financieel ruggensteuntje geven door met je collega’s een actie op te zetten of via de knop 'Steun dit team', om zo een persoonlijke gift over te maken.

Bedankt voor jullie steun!

Dimitri, Philippe, Pascal, Els, Kristof en Johan

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340087906

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.