De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

ZAVO tegen Kanker

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
4240 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

5 kameraden, collega’s, sportievelingen en volop genieters die de sportkriebel te pakken hebben op allerlei gebieden. Zowel triathlon, duathlon, marathon als ultratrailrun staan op ons recreatief palmares.

Jammer genoeg hebben we al een aantal keer de confrontatie van kanker moeten ervaren. Mede daarom hebben wij - Olaf, Tom, Kris, Koen en Kurt - beslist om onze krachten te bundelen en ons in te zetten voor dit super initiatief. Aangezien we zelf niet slim genoeg zijn om kanker te genezen, kunnen we enkel helpen om mee geld in te zamelen om de wetenschappers te helpen.

 Hoe kunnen jullie ons helpen?

  • Je kan gewoon een financiële bijdrage leveren (van 1 euro tot ….. maar weet dat vanaf 40 euro per jaar is je gift fiscaal aftrekbaar is, maw je krijgt dan 18 euro terug van vadertje staat, toch de moeite niet? :)
  • een gift (bij voorkeur online) te doen via deze link https://www.de100kmrun.be/team/zavo-tegen-kanker  en te klikken op de knop 'Steun dit team''.
  • het is ook mogelijk dat je je gift stort op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 340089926 (let wel dan kunnen wij zelf niet zien wie ons heeft gesteund)
  • nog liever komen jullie eten en feesten op zaterdag 29 februari om 18u in Betekom in de schuur van Kurt en Leen! Eten om 18 u (friet met stoofvlees of kaaskroket  + aperitief + drankje voor 20 euro). Feesten vanaf 21u tot 2u met de beste dansmuziek ( drinken à volonté voor 20  euro pp en voor ieder wat wils). Inschrijven kan je door te storten op rekening BE 82 7340 0864 8668 met vermelding van je naam en eten en/of feesten. 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340089926

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.