De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

ZAC

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
1561 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Hallo bezoekers,

Fijn dat jullie even passeren op onze pagina :-)

Ik ben Arnold Vandebeek, samen met mijn goede vriend en loopbuddy Daniël hebben we ervoor gekozen om in maart'22 deel te nemen aan de 100km run van Kom Op Tegen Kanker, dit samen met nog 2 extra lopers uit onze atletiekclub. 

We zijn beiden al in contact gekomen met een overlijden ten gevolge van kanker in onze nabije omgeving, we willen dan ook graag een inspanning leveren om Kom Op Tegen Kanker én de mensen die momenteel het gevecht nog leveren een hart onder de riem te steken. 

Wij hopen dat jullie graag jullie steentje willen bijdragen door een mooie gift te doen :-)

We gaan jullie via deze pagina op de hoogte houden van onze actie / onze voorbereidingen voor de loop.

Heel veel sportieve en warme groetjes!

 

Volg dit team

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340106090

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

12dec
12 december 2021 - 10 maart 2022

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.