De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

You got this girl !

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
0 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Wij zijn een groep enthousiaste multisportvrouwen, die deze keer graag hun lopersbenen inzetten om dit goede doel te steunen. 

Elk van ons weet wat het is om de hand vast te houden van een kankerpatiënt. We verloren een partner, een vriend(in), een (groot)ouder, een kind, een broer of zus, een collega … 

Maar we lopen ook voor de kankerpatiënten die - dankzij de financiële steun van Kom op tegen Kanker - meer kansen, nieuwe behandelingen of extra ondersteuning krijgen.  

Geld inzamelen voor verder onderzoek naar kanker maakt ook doorbraken mogelijk in het voorkomen van de ziekte in de toekomst!

Dus ... met z’n vieren lopen we de 100km-run. Tegen kanker. Voor hén.  

Jullie steun nodig

De looptraining is begonnen. Voor we kunnen starten op 21 maart, moeten we 2500 euro inzamelen. Dat lukt ons zeker, dankzij de steun van een warme groep mensen.

We zijn superblij met alle giften en sponsoring. Elk bedrag is welkom! Je kunt via deze pagina online storten via de button 'Steun dit team' rechtsboven.

Trainende groetjes,

Yolanda, Isabelle, Lies en Sonja 

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340088613

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

01nov
01 november 2021 - 04 december 2021

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.