De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

WYCOR Runners

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

2 teams
503 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

WYCOR ’t Werkt… Of in dit geval: WYCOR ’t Loopt!

We hadden gehoopt om voldoende sportieve collega’s te vinden om 1 team te kunnen samenstellen, maar al snel bleek dat we zowaar 2 teams kunnen afvaardigen! Wij zijn dus apetrots om onze delegatie voor de 100 km-run voor te stellen: Kenny, Maarten, Sven, Emmy, Geert, Geert, Thijs en Johan.

Voordat onze teams  aan de start mogen verschijnen, dient het inschrijvingsgeld nog ingezameld te worden. Dit is een opdracht die we met alle Wycorianen samen en met veel enthousiasme zullen volbrengen. We willen immers heel graag tonen dat wij sociaal geëngageerd zijn en dat wij Kom op tegen Kanker een warm hart toedragen!

Ook jij kan ons helpen ons doel te bereiken door één van onze acties te steunen of door een gift te doen! Meer info hierover verschijnt heel gauw op deze pagina en op onze sociale media.

Bij voorbaat een oprechte dank voor jouw steun!

Volg dit team

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340102050

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.