De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wonderteam

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
1003 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Hoi!

Ook in 2022 zet ‘Wonderteam’ zijn beste beentjes voor tijdens de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. En jullie kunnen ons daarmee helpen!

Hoe?!

Met een vrijwillige gift* of steun aan één van onze (lekkere) acties zamelen we samen 2.500€ in. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar Kom op tegen Kanker en is tevens ons toegangsticket voor dit prachtig loopevent.

Wij beloven te trainen, trainen en trainen en lopen vervolgens op zondag, 20 maart 2022 met z’n 4 100km:

Katleen                   40km

Magali                    30km

Sarah                      20km

Jasmine                   10km

 

En uiteraard kunnen jullie ons dan zelfs live komen aanmoedigen in Genk! En zo proberen we samen, op een positieve & sportieve manier ons steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Hoe mooi is dat?!

 

Alvast bedankt voor jullie hulp!

 

Katleen, Magali, Sarah & Jasmine

Wonderteam 2022

 

*    online een gift te doen via de knop hierboven. (Vanaf 40 euro per jaar is een gift fiscaal aftrekbaar.)

*    een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding ‘GIFT 340060927'

 

 

 

 

 

Volg dit team

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340060927

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

21okt

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.