De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

We Fight Together

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
250 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Hi enthousiastelingen,

Wij zijn team 'We Fight Together' en de naam zegt exact wat we willen doen. Met eerdere acties voor zowel WWF als Rode Kruis-Gent hebben we reeds € 1500 opgehaald. Dit jaar zetten we onze schouders achter dit project met als doel minstens € 2500 in te zamelen voor kankerkeronderzoek. 

Wilt u ons graag steunen? Dan kan dat enerzijds door geld te storten op onze pagina op deze site (via de knop hierboven 'steun dit team' ). Vanaf een bedrag van € 40 is je gift 60 % belastingsaftrekbaar in aanslagjaar 2021 (geldig tot 31 december 2020, erna 45 %).

Verder kan u ons ook steunen door het kopen van snoepzakjes (250gr, € 5/st) --> klik hier 

Tot slot zal de vrije plaats in ons team binnenkort verloot worden. Hou daarvoor zeker onze Instagrampagina's in de gaten.

Alvast bedankt voor uw interesse en hopelijk tot snel. Heeft u nog vragen, voorstellen, etc. dan zijn wij steeds bereikbaar via mail, Instagram, Facebook of via ons telefoonnummer.

Sportieve groetjen,

Ken Schepmans / @schepi78 / +32 471 41 37 67 / ken_schepmans@telenet.be

Bram Moerman / @bram.moerman / +32 476 82 80 47 / bram-moerman@hotmail.com

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340093461

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.