De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

VDAB Oost-Vlaanderen

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
2756 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Wij ... Evelien, Hans, Stijn en Kristof zijn allen werkzaam bij de VDAB én woonachtig in de provincie Oost-Vlaanderen. Met ons VDAB team Oost-Vlaanderen gaan we met veel goesting en enthousiasme deze 100km-run-uitdaging aan.

  1. Kristof | 40 km
  2. Hans | 30 km
  3. Stijn | 20 km
  4. Evelien | 10 km

-> Opgeteld ... 100 km op ZONDAG 22 MAART 2020 in Knokke-Heist.

Met jullie, onze supporters, wordt de kans op slagen zeker groot. Onder andere door ons een financieel duwtje in de rug te geven, of anders gezegd: door het Kom op tegen Kanker-spaarpotje aan te dikken, euro's die broodnodig zijn voor onderzoek naar kanker.

In de komende dagen, weken en maanden zullen we een aantal acties organiseren.

Die acties zullen hier op deze pagina voorgesteld worden.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340064866

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.