De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

V-RUN

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
3385 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Team V-Run:

 • Martine Schroyens
 • Eddy De Herdt
 • Sophie Peeters
 • Bart Christiaens

Midden de eindejaarsfeesten 2018 werd bij Véronique een agressieve borstkanker vastgesteld. Een staalharde diagnose die haarzelf en haar naaste omgeving met verstomming sloeg.

Kanker was niet langer een ver-van-het-bed-show, maar bittere realiteit die helaas tot het diepste van onze familie en naaste omgeving was binnengedrongen. Véronique wachtte een intensieve en langdurige strijd om er weer bovenop te komen, waarbij wij ons enkel aan de kantlijn konden opstellen en hopen op beterschap.

Nu is het tijd om iets terug te doen! Met V-Run en onze sportieve deelname aan deze 100km-run willen we onze bewondering en dankbaarheid tonen door samen te lopen tegen kanker.

We hopen met jouw financiële hulp een steentje te kunnen bijdragen aan het verdere medisch onderzoek om de grote 'K' nog een kopje kleiner te maken! Help ons om de 2500 euro startgeld bij elkaar te krijgen want SAMEN lopen we tegen kanker!

Alvast bedankt voor je steun.

Team V-Run:

Martine, Eddy, Sophie en Bart

   

  Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340090027

  Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

  Acties van dit team

  Dit team heeft momenteel geen acties.

  De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

  Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

  Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

  Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

  Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

  Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.