De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

TRC

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
457 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

"Le soleil du jour dort le soir, le soleil du coeur ne dort jamais."

Een wijze spreuk die een wijs persoon ooit tegen me zei. En daarom is wat liefdadigheid van tijd tot stond goed. Zodat het zonnetje daarbinnen kan blijven schijnen. Ik voelde me dan ook vereerd en was ongelofelijk content toen "mijne maat" vroeg: 'Zie je het zitten om op 24 maart een toerke te lopen en tegen dan met 3 loopcompagnons 2500 euro in te zamelen?'

'Tuurlijk.' Dat toerke lopen is namelijk gezond en ik doe meteen nog wat aan liefdadigheid.

En ik kan het mij dan al voorstellen dat een onderzoeker volgend jaar euforisch kan roepen tegen zijn collega's: 'Gasten, we sluiten de boeken, we gaan een feestje bouwen en toasten op iedereen die Kom op tegen Kanker heeft gesteund.' De dag erna kunnen die onderzoekers dan, vermoedelijk met een houten kop, een bericht de wereld insturen waarop te lezen zou staan: Vanaf vandaag zal er niemand meer een kankerdiagnose krijgen, want we hebben de oplossing gevonden. Overal zou er gefeest worden, me dunkt. Hoe super zou dat niet zijn? En vergeet niet: "Oe meer ge geeft, oe beter". Want hoe sneller er gefeest kan worden, hoe beter. 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340009393

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.