De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Total Running Club

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
3246 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Iedereen van ons is al in aanraking gekomen met kanker in zijn omgeving, bij familieleden, bij vrienden, bij collega's.

Het laat je niet los en kan op ieder moment bij iedereen opduiken. Levensstijl en of je veel of weinig geld hebt, spelen allemaal geen rol, kanker maakt geen onderscheid.

De pijn verzachten bij wie kanker toeslaat, is moeilijk, al kan gewoon die persoon een hart onder de riem steken al een wereld van verschil maken. Ook iemand die herstellende is van kanker in beweging krijgen, kan een opsteker zijn om het leven met kanker draaglijker te maken.

Technisch gezien kunnen we zelf kanker nog niet uit de wereld helpen.

Wie dat wel probeert, zijn de duizenden mensen die wereldwijd zoeken naar het voorkomen van kanker.

Ook in Vlaanderen zijn er specialisten die zoeken naar remedies en die hebben middelen nodig om hun onderzoeken naar kankerbestrijding te bekostigen.

Daarom willen we heel graag ons steentje bijdragen om hen de middelen te kunnen geven. 

Een wereld zonder kanker is onze droom.

Jij steunt ons, wij steunen hen!

Doe vandaag nog een gift of steun een van onze acties!

 

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340025359

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

09jun
09 juni 2020 - 31 december 2023

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.