De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

ToP

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
1419 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Wie is ToP?

Vier sportieve levensgenieters die samen sporten. Onze focus ligt op zwemmen, fietsen en lopen. Triatlon dus. Dat zijn wij: Team ToP, Triatleten Omgeving Pelt.

Waarom Kom op tegen Kanker?

Toen we over de 100km-run hoorden, waren we er het met z'n allen unaniem over eens: hier moeten we aan deelnemen! De actie sluit namelijk nauw aan bij onze normen en waarden, zowel op persoonlijk als op sportief vlak.

Het geluk dat wij hebben, namelijk gezond zijn en heerlijk kunnen sporten, zou voor iedereen weggelegd moeten zijn. Jammer genoeg is dat niet het geval door de smerige ziekte die kanker heet.

Door ons in te zetten voor Kom op tegen Kanker willen we bijdragen aan het wetenschappelijk onderzoek dat de overlevingskans en het levenscomfort van kankerpatiënten verhoogt.

Wij gaan in Boom dus de uitdaging aan om de wereld weer een beetje beter te maken! Samen met jullie steun zijn we er zeker van dat wij als team kunnen slagen!

 

De Leden van ToP

Loper 1 

Yves Imbrechts

Leeftijd: 26

Beroep: vertegenwoordiger

Hobby: zwemmen (drijven), fietsen, lopen & tafeltennis

Voornaamste sportprestaties: marathon Gent, marathon Eindhoven, PR-houder op 10 km binnen ToP

 

Loper 2

Jonas Wilms

Leeftijd: 25

Beroep: huisarts

Hobby: triatlon, voetbal, spikeball, Chiro, wandelen

Voornaamste sportprestaties: bijna de Boslandtrail maar paar weken later heeft hij hem overdag gelopen met de ondersteuning van zijn vriendin Karlijn, 1/8 sprinttriatlon Lommel, 1/8 sprinttriatlon Herderen, top 56 EK spikeball

 

Loper 3

Christoph Jannis

Leeftijd: 26

Beroep: projectleider

Hobby: triatlon, zwemmen, fietsen, lopen & tafeltennis

Voornaamste sportprestaties: 1/4 triatlon Nuenen, ½ marathon Eindhoven, halve marathon Damme

 

Loper 4

Bram Meekers

Leeftijd: 27

Beroep: projectmanager

Hobby: zwemmen, fietsen, lopen, goed eten & goed drinken :)

Voornaamste sportprestaties: 1/4 triatlon Eindhoven, 1/4 triatlon Nuenen, 1/2 marathon Tilburg

 

>ij zien jullie graag terug in maart!

 

Vele sportieve groeten,

ToP

Triatleten Omgeving Pelt

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340033039

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.