De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Team Knokke-Heist

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

3 teams
5511 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Knokke-Heist is fier Kom op tegen Kanker te mogen steunen, en samen met jullie 100 km te lopen tegen kanker! Sport zit in de genen van Knokke-Heist en daarom wil ook de Kneistse administratie z’n duit in het laatje doen voor het kankeronderzoek met maar liefst twee teams die samen 200 km zullen lopen.

 * Samen sterk voor zij die er nog tegen vechten en zij die de strijd verloren hebben *

Help jij ons in onze missie?

Doe een gulle gift. Zo sprokkelen we het broodnodige startgeld van 2500 euro per team bij elkaar en lopen we met onze twee teams voor jullie 200 km. Storten kan op de rekening BE56 7360 3575 6688. Vergeet ons actienummer '340083963 + gift' niet te vermelden. Vanaf € 40 fiscaal attest verkrijgbaar.

Neem ook een kijkje op onze facebookpagina waar je al onze acties kunt volgen:

  • 40 km = Christa & ....
  • 30 km = Dimitri & Rony
  • 20 km = Tim & Martijn
  • 10 km = Britt & Jan 

Volg dit team

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340083963

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.