De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Team Hartendief

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

3 teams
40 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
3 teams kunnen niet starten

2019 bracht ons de geboorte van Hartendief, een vrolijke bende vriendjes van Matteo. Ook deze editie zullen we samen met Matteo onze schouders zetten onder tal van initiatieven die de strijd tegen kanker aangaan.

Matteo is onze motivator, goochelaar, brandstof, tonneke vol liefde, kortom onze hartendief. Matteo leed aan een zeldzame hersentumor, die we spijtig genoeg niet weggetoverd kregen. Naast goochelen was hij verzot op school en ging hij heel graag naar de les.

Buiten vrienden en familie kwamen dus ook de leerkrachten van Matteo's school toegesneld. Met twee superteams en tal van supporters hebben we die 100 km met zoveel plezier en glimlachjes bedwongen dat we geen seconde twijfelden om onze loopschoenen nogmaals aan te binden voor de volgende editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. We zijn ervan overtuigd dat Matteo ons zal voorzien van de nodige energie om ook dit sportieve avontuur opnieuw tot een goed einde te brengen.

Om te lopen moet je natuurlijk de ene voet voor de andere plaatsen. Daar kan niemand je mee helpen. Echter, zonder mensen aan de zijlijn zoals de (on)vrijwillige masseur, de mama-&-papa-taxi, de 'komaan nog effekes afzien'-supporter, de sporttas-zeuler, de energie(repen)-leverancier, de 'ik duw je de helling op'-medeloper, de gulle sponsor, wordt het ook een onmogelijke taak. Dank voor jullie steun, het plezier en de liefde. Want liefde deel je om zich te laten vermenigvuldigen.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340045567

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.