De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

TEAM GREET - Mama Bear

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

2 teams
5100 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

In de herfst van 2017 hebben wij, vrienden van de scoutsouders 4811, beslist om deel te nemen aan de eerste editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Om onze fantastische vriendin en scoutsouder Greet, die in het voorjaar van 2016 de diagnose kanker kreeg, een hart onder de riem te steken. Team Greet was geboren en kon rekenen op heel wat steun van vrienden en familie.

Vorig jaar deden wij opnieuw mee. Samen met het eerste team vrienden liepen ook de kinderen van Greet mee met team Mama Bear. Greet wachtte ons niet meer op aan de finish, maar ze was er wel bij op elke gelopen kilometer. Het werd zo'n unieke ervaring dat we er een derde keer voor willen gaan. Geïnspireerd door haar ongelooflijke energie en ondernemingszin organiseren we ook dit jaar weer enkele geldinzamelingsacties om onze deelname te financieren. Het overzicht vind je hieronder. Kun je er niet bij zijn? Dan kun je ons team ook steunen met een gift via de knop op deze pagina. Giften vanaf 40 euro op jaarbasis zijn fiscaal aftrekbaar.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340000909

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.