De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Team GFH 4 KOTK

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
3655 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Wij zijn team Get F*ucking Happy en de naam zegt het al, wij zijn gedreven marathonlopers die positiviteit, geluk en blijdschap vooropstellen en mensen die vandaag vechten tegen kanker de kracht willen geven om door te gaan en te ondersteunen met positieve vibes.

Elk van ons heeft zijn eigen verhaal waarom we ons willen inzetten voor het goede doel. Wij dat zijn Isabel, Ilse, Petra en Stephan en we stellen ons hieronder graag even voor.

Isabel

Het immer vrolijke jonkie van de groep, gestart met lopen in de zomer van 2019 en ondertussen verslaafd aan marathons lopen. In 2021, haar eerste marathonjaar, heeft ze er 4 gelopen en staan er weeral een paar nieuwe op de planning. Isabel heeft zelf al verschillende familieleden aan kanker verloren waaronder haar eigen mama. Vorig jaar overwon haar nonkel godzijdank darmkanker wat aantoont hoe belangrijk kankeronderzoek wel niet is alsook de ondersteuning van patiënten en hun familie. Dit is voor haar dan ook de grootste drijfveer om zelf mee te lopen voor KOTK.

Ilse

Ilse is onze spring-in’t-veld en de speedy van ons team. Het is een echt schatje en staat altijd klaar voor haar vrienden. Ze zet zich vaak in voor het goede doel en twijfelde dan ook geen moment om mee te lopen voor KOTK. Helaas zijn er ook in haar omgeving mensen getroffen door kanker. Mee strijden tegen kanker, daar wil ze zich graag met hart, ziel en lopersbenen voor inzetten. Ilse loopt al een 15-tal jaar en heeft intussen al 8 marathons gelopen en als marathonloopster in hart en nieren, staan nummer 9 en 10 reeds ingepland.

Petra

Petra is onze wetenschapster die geneesmiddelen onderzoekt voor kankerbehandeling. Op die manier draagt ze al dagelijks bij tot de strijd tegen kanker. We mogen dan gerust zeggen dat ze de kleine rebel van de groep is die vecht voor haar idealen, maar wij zouden het zeker niet anders willen. Ze weet waar ze voor staat en doet dit vanuit het diepste van haar hart. Ze heeft het beste voor met iedereen en draagt het hart op de tong. Zonder aarzelen zei ze dan ook meteen en volmondig ja om ons team te vervoegen. Zij loopt al sinds haar 6 jaar, maar is intensief bezig met lopen sinds 2018. Ondertussen heeft ze al 2 marathons gelopen.

Stephan

Stephan is alles wat je van een Limburger verwacht. Het is een warme persoonlijkheid die altijd voor iedereen klaar staat. Niets is hem te veel als het om zijn vrienden of een goed doel gaat. Hij is creatief en kwam ook meteen met enkele leuke ideeën om geld in te zamelen voor onze KOTK-run. Hij is ook degene met de meeste marathons op zijn naam in ons team. Hij liep er al liefst 10! Een paar jaar geleden overwon zijn mama borstkanker en in zijn eigen vriendenkring vechten er vandaag een aantal tegen kanker. Meteen een extra drijfveer voor Stephan om KOTK te steunen. Hij loopt sinds 2015 en meestal is dat met zijn trouwe viervoeter Max aan zijn zijde. En het moet gezegd zijn, Max is een echt schatje die in ons loopclubje op ‘voetjes’ wordt gedragen!  

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340099323

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.