De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Stuikers tegen Kanker

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
1450 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Beste vrienden, sponsors en sympathisanten,

Wij zijn de Stuikers tegen kanker. Wij zijn vier Rotselaarse locals en lopen op 24 maart de 100km-run ten voordele van Kom op tegen Kanker.   Voor 40 km draait Hadwin z’n hand niet meer om. Toon vergezelt hem al snel, want 30 km is een hapje voor hem. Yanto loopt met de vingers in de neus de 20 km en voor Joren is 10 km echt de absolute max... Ieder z’n verhaal, ieder z’n motivatie. Wij willen via deze weg graag ons steentje bijdragen aan het onderzoek naar kanker en het welzijn van patiënten. Om te mogen starten, moeten wij 2500 euro inzamelen. Daarvoor organiseren we in de komende maanden allerlei acties. Hoe kan jij daarbij helpen?

  • Kom je amuseren op één van onze evenementen.
  • Geef ons een financieel duwtje in de rug en stort rechtstreeks een gift aan Kom op tegen Kanker met onze structurele mededeling via de knop hierboven (Steun dit team).
  • Koop onze overheerlijke zelfgebakken S(t)uikers tegen kanker-koekjes. Voor 5 euro heb je al een pakje.
  • Ondernemers: sponsor ons en kom in beeld tijdens onze campagne.

Via onze webpagina en Facebook-pagina blijf je op de hoogte van onze acties waarmee we Rotselaar willen engageren!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340052338

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.