De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Stride4Cancer

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
2500 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Wake-up call ... Meer dan 41.000 Vlamingen krijgen elk jaar te horen dat ze kanker hebben. Eén op drie van hen overlijdt aan deze diagnose! Om die vreselijke ziekte een halt toe te roepen, strijden we! Strijden we naast de loopschoenen en strijden we in de loopschoenen. Samen met Lauren Vermeulen, Jordy Costermans, John Peeters en Lars Follens vormen wij het Stride4Cancer-team! 

Tijdens de 100km-run voor Kom op tegen Kanker zetten we samen ons beste beentje voor in de strijd tegen kanker. Met elke looppas of strijd steunen wij het wetenschappelijke onderzoek om samen dit zwarte beest van antwoord te dienen.

Lars loopt de 40 km, Jordy loopt de 30 km, Lauren loopt de 20 km en John loopt de 10 km!

Om van onze 100km-run een succes te maken hebben we jouw steun nodig! Elke euro telt en gaat integraal naar broodnodig wetenschappelijk onderzoek! Steunen kan door huisgemaakte koekjes te kopen of door geld te doneren op onze inzamelpagina.

Let's kick cancer's ass! There is a 'can' in cancer, because we can beat it! Laat deze actie een lichtpunt zijn voor elke kankerpatiënt/lotgenoot die dagelijks zijn eigen strijd voert!

Alvast een welgemeende DANKJEWEL van het hele Stride4Cancer-team voor jouw steun! 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340073657

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.