De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Smells like Teamspirit

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
2560 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Een derde editie van de 100km-run in 2020 ... en ook een derde keer op rij dat we deelnemen!

We stellen ons team Smells like Team Spirit met alle plezier dan ook nog eens voor. Het team? Dat zijn Lore, Jurgen, Bart en Mieke. Vier veertigers uit ’76 - je weet wel - dat jaar met die pokkehete zomer. Vandaar misschien ook deze vier 'speciallekes'. :-)

Een uitdaging is deze vier mensen niet vreemd. ‘Den ene is al wat zotter dan den andere.' Maar op dit moment zijn ze in ieder geval samen en als één team even zot om net als tijdens de eerste editie (remember die zeer koude zondag 18 maart 2018 in Edegem bij Antwerpen... brr) en de tweede editie (een welgekomen zonnige zondag 24 maart 2019 in De Schorre in Boom) opnieuw die 100 km neer te zetten ten voordele van Kom op tegen Kanker op 22 maart 2020. Deze keer trekken we naar de kust en is Knokke-Heist de plaats van het gebeuren.

Alle gekheid op een stokje:

  • omdat we beseffen hoe belangrijk een goede gezondheid is,
  • omdat we alle vier weten hoe kwetsbaar het leven is,
  • omdat we merken hoe onverwacht en meedogenloos kanker toeslaan kan.

Daarom gaan we deze uitdaging aan. Om als één team voor hetzelfde doel mee te strijden: het vieze beest dat kanker is een kopje kleiner te krijgen! We hopen hiermee de bewustwording in onze omgeving en ver daarbuiten (verder) te versterken om zo te mogen rekenen op ieders bijdrage - hoe klein die ook mag zijn.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340015154

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.