De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Sint-Gabriëlcollege Boechout

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

2 teams
4870 EUR ingezameld
1 team kan starten
1 team kan niet starten

Voor de vierde keer zullen we met een delegatie van het Sint-Gabriëlcollege Boechout deelnemen aan de 100km-run voor Kom op tegen Kanker! Na een eerste editie met één team volgden editie twee en drie met telkens twee teams. Ook in 2023 zullen we met twee teams en dus acht sportievevelingen deelnemen.  Ook in 2023 zullen we blijven strijden en geld inzamelen voor dit goede doel! Onze lopers voor de editie van 2023 zijn: 10km: Ken Thys (leerkracht Frans) en Sarah Wittevronghel (economaat) 20km: Ruben Verheyden (leerkracht aardrijkskunde) en Thomas Lenaerts (leerkracht aardrijkskunde) 30km: Bieke Daelemans (leerkracht aardrijkskunde) en Niels Engelen (leerkracht Engels) 40km: Toon De Wachter (leerkracht Engels-godsdienst) en Wouter Duré (leerkracht godsdienst) Reserveloper: Arne Mertens (leerkracht Latijn-Engels)  

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340022935

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

10sep
10 september 2022 - 10 maart 2023

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.