De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Sint-Gabriëlcollege Boechout

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

2 teams
6321 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Sint-Gabriëlcollege Boechout, méér dan een school!  2021: 2 Teams van Sint-Gabriël gaan de strijd weer aan! Onze selectie (onder voorbehoud van blessures en zwangerschappen): 10 km: Ilse en Ken 20 km: Sarah en Toon 30 km: Stief en Bernd 40 km: Wouter en Tim  

Vier sportieve collega's (Wouter Duré, Tim Slootmans, Stief Goormans en Ken Thys) gingen in 2019 de uitdaging aan om zich in te zetten voor Kom op tegen Kanker. Samen zamelden zij meer dan 13.000 euro in! In 2020 werden zij vergezeld door een tweede team van sportieve collega's om geld in te zamelen voor het goede doel: Peter Marien, Ellen Van Assche, Bernd Annaert, Sarah Wittevronghel en Ilse Gyselinckx versterkten het dubbele team van Sint-Gabriël!  In 2021 zullen we weer met twee teams aantreden en ons inzetten voor Kom op  tegen Kanker. Spijtig genoeg werden we de laatste jaren veel te vaak via collega's, leerlingen, vrienden en familie geconfronteerd met deze vreselijke ziekte. Zo was er het afscheid van collega Pieter De Baets na een harde, maar oneerlijke strijd. Uiteraard zullen we onze collega Pieter meenemen in gedachten, net zoals zovelen met wie we in gedachten meeleven. Voor Pieter en zijn familie, maar ook voor zovele andere mensen uit onze naaste en verre omgeving, willen we ons inzetten voor dit goede doel en willen we mee ons kleine steentje bijdragen aan het grotere onderzoek naar deze ziekte.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340022935

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.