De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Seeyou@thefinish

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

2 teams
7550 EUR ingezameld
2 teams kunnen starten
0 teams kunnen niet starten

Wat een editie was de 100km-run in 2019 ...

Tijdens de 100km-run konden we rekenen op tal van supporters, zelfs in zo'n mate dat we dit jaar voor een derde keer aan de start zullen staan. We passen, net zoals vorig jaar, ons aantal teams aan aan de editienummer van de 100km-run. Dus dit jaar geen twee teams, maar wel drie teams.

Wie doet er dit jaar mee? Glenn, Mark en Veerle (40 km), Carsten, Tom en Frank (30 km), Patrick, Kim en Kim (20 km) en Evy, Tibe en Loewie (10 km).

Glenn Monsieur en Mark Beringhs namen vorige editie de 40 km voor hun rekening. Veerle neemt na haar deelname aan de Antwerp Marathon in 2019, de derde 40 km voor haar rekening.

De 30 km is deze editie opnieuw voor Carsten De Koning en Frank Vercauteren. Ook is Tom Verbruggen er terug bij en kletst hij er 10 km bij ten opzichte van zijn eerste deelname in 2018.

Patrick Corremans is niet aan zijn proefstuk toe als het op lopen aankomt. Na zijn deelname aan de Antwerp Marathon in 2019 kunnen we dit jaar opnieuw op hem rekenen voor de 20 km. Kim De Decker plaatst 10 km meer op haar teller ten opzichte van vorig jaar, terwijl Kim Vermeiren nieuw binnenkomt om Patrick en Kim te vervoegen voor 20 km loopplezier.

Evy Vermeiren behoudt haar vertrouwde plaats als 10km-loper en wordt dit jaar vergezeld met twee lopende kids: Tibe De Koning (zoon van) en Loewie Monsieur (zoon van) nemen beide ook 10 km voor hun rekening. Na hun deelname aan de KidsRun van de Antwerp 10 Miles kan dat geen probleem zijn.

Veel succes aan jullie allemaal.

Mocht er iemand vergeten zijn waarom wij dit allemaal doen? Wel hierom: de bijdrage van Kom op tegen Kanker aan het onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte is belangrijk. Kanker is iets dat heel dicht bij de mensen staat, en net zoals bij velen, zijn ook onze families en vrienden al getroffen door deze ziekte. We verliezen niet graag mensen die we graag zien, en daarom dragen we graag ons steentje bij.

Maar dat kunnen we niet alleen! Daarom rekenen we op jullie (gulle) bijdragen.

Hoe? Je kunt ons fincancieel steunen. Hoe? Dat vind je onderaan. We hebben minimaal 7500 euro nodig om te kunnen starten, maar we rekenen natuurlijk op veel meer.

Daarvoor gaan we verschillende acties ondernemen.

Onze deelname aan de wekelijkse markt van Boom heeft ons al een goede start bezorgd en dat met een Koekenverkoop. Deze verkoop gaat ook verder gedurende het jaar.

Onze grootste actie van vorig jaar, Boom Wintersfeer: de kerstmarkt van de Rupelstreek en omliggende landen, wordt opnieuw herhaald. We zullen aanwezig zijn met twee gezellige kersthutten waar jullie van harte kunnen genieten van vers gemaakte limoncello, cava, een assortiment warme kroketjes en nog zoveel meer. Ook de kinderen zijn van harte welkom.

Dit jaar kunnen jullie ook onze lekkernijen meenemen als een leuk cadeau.

Boom Wintersfeer wordt georganiseerd van 20 december tot en met 23 december. Dus allen daarheen.

Als derde evenement organiseren we op zaterdag 1 februari een heuse spaghettislag en dit in feestzaal Het Feestpaleis te Boom. Daar zal nog meer info over volgen.

De 100km-run wordt dit jaar georganiseerd te Knokke-Heist en dit op 22 maart 2020. Ideaal om een dagje zee te combineren met (hopelijk) zon, zee, strand en supporteren...

Wij wensen jullie alvast te bedanken, uit het diepste van ons hart.

Het CU@TF team

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340016164

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.