De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Run for Love ❤️

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
2680 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Vier lopers uit verschillende delen van Vlaanderen, samengebracht door het toeval: lopen.

De connectie tussen ons vier was er meteen. Toen ik nog maar eens van heel dichtbij met kanker te maken kreeg, vond ik het tijd geworden om mee het verschil te maken.

Freya, Benny en Tamas aarzelden geen seconde en zeiden meteen 'ik doe mee', wanneer ik hen de uitdaging voorstelde. Vriendin Sophie sprong mee op de kar voor de logistieke en administratieve steun.

Wij zijn alle vier superenthousiast en hopen op meer dan het startbedrag. Zodat het onderzoek naar kanker verder kan gesponsord worden en nog meer mensen kans maken te overleven met deze ziekte.

In januari heeft Tamas beslist niet meer deel te nemen. Hij werd vervangen door Dimitry Vermeiren  

Samen zijn wij 'Run for Love' en lopen we voor al onze geliefden.

Wij zijn er zeker van dat jullie ons graag willen steunen en rekenen erop dat we op 22 maart meer dan het startbedrag kunnen doneren aan Kom op tegen Kanker.

Giften kun je rechtstreeks storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker: 

BE56 7360 3575 6688 met mededeling 340072647 GIFT.

De mededeling is uiterst belangrijk.

Weet ook dat giften vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar zijn. Je krijgt het attest automatisch en rechtstreeks van Kom op tegen Kanker.

Nog gemakkelijker is op de knop 'STEUN DIT TEAM' hier linksboven te klikken en simpelweg de stappen te volgen.

Freya, Benny, Sophie, Dimitry en Griet

 

 

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340072647

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.