De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Run for life

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
1564 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Hallo allemaal,

Nadat we vorig jaar voor de eerste keer meeliepen onder de naam Run4Carole, lopen we ook dit jaar mee. Carole is gelukkig aan de beterhand, dus kozen we ervoor om onze naam aan te passen en te lopen voor alle vrienden en kennissen die aan deze vreselijke ziekte leiden of geleden hebben. We hebben ook al een paar mensen heel dicht bij ons verloren aan dit monster, dus dachten we:

'Als we nu eens lopen voor het leven!'

Onze naam is dan ook Run for life geworden!

We hopen dat we ook dit jaar op jullie steun kunnen rekenen! 

Alle steun is welkom zowel financieel als mentaal, daarom roepen we ook al onze supporters op om op 22 maart 2020 af te zakken naar Knokke-Heist! Onze lopers voor deze editie zijn Arne (Audiens) - 40km, Jorn (Audiens) - 30 km, Tom (Ceuppens) - 20km, Rudi (Audiens) - 10km. 

Alvast bedankt om even de tijd te nemen dit te lezen en om te overwegen ons te steunen!

 

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340036372

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.